Minden alkalomra – Vidd magaddal!

by admin

Legyen az egy szülinap, egy hétköznapi buli a barátokkal, egy spontán borozás az erkélyen, bármilyen alkalmat fel tudsz dobni a magmixeinkkel. Csak válaszd ki a borhoz illő magkeveréket, és indulhat a buli!

De akkor is szuper választás, ha nem csak a szokásos üveg bort szeretnéd ajándékba adni, hanem valami igazán stílusos, borhoz illő termékkel dobnád fel a csomagot.

A magkeverék megalkotásakor az volt a célunk, hogy legyen egy olyan termék a piacon, amit lehet egy menő, ötletes és passzoló ajándék a megszokott üveg bor mellé, vagy amit szívesen elviszel egy buliba, ha nem szeretnéd a megszokott csomag chipset vagy sósmogyorót, vagy amit egy borászatban, borozóban (vagy akár otthon) tudsz a kiválasztott pohár borod mellé csipegetni.

A bor-étel párosítás nem egy újkeletű, pillanatok alatt hullócsillagként eltűnő divathullám, hanem régre visszanyúló, komoly gyakorlatot igénylő tevékenység. Már rég nem csak azt jelenti, hogy „fehér húshoz fehérbor, vörös húshoz vörösbor” (ami nem is egy mindig érvényes ökölszabály), hanem ennél egy sokkal összetettebb, izgalmas folyamat. De mindenki tudja, hogy ha kedvünk támad kibontani (sőt, meginni…) egy üveg bort, nem mindig van kéznél az épp hozzá illő étel. Ha ilyenkor is szeretnél valami igazán finomat csipegetni a bor mellé, próbáld ki a Wine Nuts magkeverékeket!

A hosszas kísérletezgetésünk és tervezgetésünk eredménye öt, szerintünk nagyon ütős magkeverék lett, amikre nagyon büszkék vagyunk, és amelyek reméljük, hogy állandó tartozékai lesznek minden borozásnak :).