Partnereknek

by admin
Borászatod van, de nincs konyhád, ahol elkészülhetne a borhoz illő étel? Gondot okoz, hogy mit kínálj a vendégeknek a borok mellé, ami kiemeli a bor szépségét és ízjegyeit? Bővítenéd a delikáteszed, borhálózatod, bisztród kínálatát? Legyél a partnerünk!

A Wine Nuts termékcsalád megalkotásával az volt az alapvető célunk, hogy instant – és természetesen finom – megoldást adjon a „mit együnk/vegyünk/rágcsáljunk a bor mellé?” kérdésre. Elég levenni a polcról, és máris lehet ropogtatni a hozzá illő bor társaságában.

Mi – Piskor Fanni borszakértővel közösen – közel 50 féle alapanyagot kóstoltunk végig mindenféle fajtájú borokkal (savhangsúlyos ill. fahordós érlelésű fehérborok, rozé bor, savhangsúlyos ill. tanninhangsúlyos vörösborok), hogy valóban a legjobb, legfinomabb keverékeket alkossuk meg, amik gasztronómiai élményt is nyújtanak a bor mellé fogyasztva.

A végeredmény egy olyan, a piacon eddig egyedülálló termékcsalád lett, amelyhez minden alapanyagot a legnagyobb gondossággal választottuk ki, amelynek nem (csak) az a célja, hogy „felszívja az alkoholt”, amely nem csak reklámfogásból ajánlunk a borok mellé fogyasztani – hanem amit tényleg egy hosszú kóstolási folyamat eredményeként, szakértő bevonásával fejlesztettünk tökéletesre, hogy a keverékek minden egyes összetevője tökéletes harmóniában legyen a hozzá javasolt fajtájú borral.

Ha szerinted is hiánypótló ez a termék, és szívesen árulnád a Wine Nuts termékcsaládot, ehhez nem kell mást tenned, csak regisztrálj a webshopunkon (mendula.hu), jelezd nekünk ennek megtörténtét, és máris beállítjuk neked a viszonteladói árakat. Ha bármilyen kérdésed lenne írj az info@mendula.hu címre, vagy hívj bennünket.

Minimum rendelési mennyiség nincsen, a házhoz szállítás pedig 36.000 Ft felett ingyenes (azalatt 3200 Ft).